dijous, 9 de febrer del 2012

Brownie de xocolata blanca i maduixes

Ingredients:

1 ou.
120gr de cobertura blanca.
120gr de mantega.
70gr de farina.
150gr de maduixes.
Sucre vainillat.

Desfer la cobertura i mesclar-hi el rovell. S'ha de fer ràpid, ja que si l'ou està fred, la xocolata s'endurirà.
Muntar la mantega i afegir-la delicadament a la mescla de cobertura i rovell.
Muntar la clara a punt de neu i agregar-la a la massa en dues tandes.
Finalment tamissar la farina i mesclar-la amb la resta dels ingredients.


Posar la meitat de la massa al motlle, i cubrir-la amb les maduixes, que s'hauran tallat anteriorment. Afegir-hi la resta de la mescla i posar-hi sucre vainillat per sobre.
Fornejar 35 minuts a 180º.
Per als més dolços, s'hi pot posar sucre, però sense ja té un gust prou dolç i molt esponjós.


Bon profit!

1 comentaris:

Miriam ha dit...

Ho he provat, i ha sortit deliciós!

Publica un comentari a l'entrada