dijous, 23 de febrer del 2012

Muffins de Cheese-cake

Ingredients:
  • 300gr de farina.
  • 160gr de sucre.
  • 2 ous.
  • 200ml de llet.
  • 85gr de mantega.
  • 175gr de philadelphia.
  • Llevat.
  • Mermelada de maduixa.
Batre els ous, i afegir-hi la llet. Desfer la mantega i la philadelphia, i sense parar de batre, agregar-les als ous i a la llet. Un cop sigui una mescla homogènia, afegir-hi el sucre, el llevat, i per últim la farina, tamissada amb anterioritat.
Disposar la massa en càpsules per a magdalenes. Omplir-les 2/3 parts, i afegir-hi una cullerada de mermelada de maduixa.



Fornejar a 200º durantn 15-20 minuts. Un cop siguin cuits, la mermelada quedarà dins del muffin, sent pràcticament invisible, la que es veu a les fotos, és afegida amb posterioritat.
Recomano servir-los amb xocolata desfeta per sobre.


Bon profit!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada