dijous, 16 de febrer del 2012

Carotes de carnestoltes

Ingredients:
  • 400gr de farina.
  • 100gr de sucre glas.
  • 250gr de mantega.
  • 1cc. sucre vainillat.
  • 1 ou.
  • 300gr de xocolata blanca.
  • 300gr de xocolata negra.
Desfer la mantega i afegir-hi l'ou batut junt amb el sucre vainillat. Mesclar fins a obtenir una mescla homogènia.
A un bol apart mesclar la farina i el sucre glas. Agregar la mescla d'ou, mantegai sucre vainillat i amassar amb les mans o amb una pala de fusta fins a obtenir una massa consistent i manejable. Embolicar en paper film, i deixar reposar dues hores ben llargues.
Un cop hagin passat les dues hores, aplanar la massa i tallar-la amb el talla pastes. Recordar fer els forats que faran d'ulls!
Enfornar durant 8' a 200º.


Un cop les galetes s'hagin refredat, desfer les xocolates per separar i decorar al gust. Jo les vaig omplir de xocolata blanca, i decorar amb la negra.


Bon profit i bon carnestoltes!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hi ha alguna alternativa si no es té "tallapastes" (que -disculpa la ignorància- tampoc sé massa bé què és...)?

Gràcies!

Eva ha dit...

Sincerament, jo aquestes no les vaig fer amb tallapastes perque no en tenia d'aquesta forma. El truc és dibuixar la forma en un paper i retallar-la, posar-ho sobre de la massa un cop sigui estesa i amb un ganivet de punta rodona marcar la sikueta, com amb un punxó dels de cole. S'ha de marcar bé, per a poder separar-ho de la massa.

Publica un comentari a l'entrada