dissabte, 28 d’abril del 2012

Fours de xocolata i maduixa

Ingredients:
  • 3 ous.
  • 175gr sucre.
  • 175gr farina.
  • 150ml llet.
  • Llevat.
  • 200gr xocolata.
  • 200ml nata.
  • 5cs mermelada de maduixa.
Separar els rovells de les clares i muntar les clares a punt de neu. Agregar la llet als rovells, i tamisar-hi la farina i el llevat sense deixar de mesclar. Un cop ja sigui una mescla homogènia, afegir-hi el sucre i mesclar bé. Finalment avocar-hi les clares i mesclar amb cura amb unes varilles.
Enfornar a 200º durant 20 minuts.


Un cop la massa ja sigui quita, i s'hagi refredat, donar-li la peculiar forma dels "fours", la quadrada, i tallar els quadrats resultants per la meitat, a fi de poder-hi posar la mermelada. Un cop ja estiguin muntats, desfer a foc lent la xocolata amb la nata, que serà la cobertura dels "fours".
Aconsello consumir-los al dia següent, el gust de la maduixa és més accentuat i la cobertura està menys enganxifosa.


Bon Porfit!

1 comentaris:

Isabel ha dit...

Muchas gracias Eva, por tus palabras y tu visita.
Encantada de conocerte!

Publica un comentari a l'entrada