dilluns, 16 d’abril del 2012

Tiramisú

Ingredients:
  • 250gr Mascarpone
  • 5 rovells.
  • 2 clares.
  • 3 c.s. sucre.
  • 250ml de cafè.
  • Melindros.
  • Cacau en pols. 

Batre els rovells amb el sucre. Muntar les clares a punt de neu i agregar-les a la mescla de rovells. Reservar al frigorífic.
Emborratxar els melindros amb cafè, i disposar-ne una base a la safata on vulguem muntar el tiramisú.


Extendre una capa amb la meitat de la mescla de clares per sobre de la base, fer una altra capa amb els melindros i fer una última capa amb el sobrant de la mescla de clares.
Deixar tota la nit a la nevera, i tamissar-hi cacau abans de servir.
S'ha de consumir ràpidament, ja que hi ha ou cru.


Bon profit!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada