- 100gr mantega.
- 1/2 ou.
- 100ml sucre.
- 250gr farina.
- 125ml nata líquida.
- 3 c.s farina.
- 1 c.s sucre.
- 1/2 ou.
- Essència de vainilla.
- Compota de poma.
Mesclar la mantega a temperatura ambient amb l'ou i el sucre. Quan estigui tot ben integrat, afegir la farina i amassar bé. Reservar a la nevera durant 30'.
Per fer la crema de vainilla, posar al foc la nata i l'ou, a foc molt lent. Afegir la farina i el sucre, sense parar de mesclar. Finalment agregar l'essència de vainilla, mesclar i deixar reposar.
Treure la massa de la nevera i fer 20 boles de massa, 10 grans i 10 més petites. Estendre les boles fins a obtenir-ne cercles per a poder fer les coques. A les porcions més grans, posar una cullerada de crema i una altra de compota, i tapat-les amb les porcions més petites. És molt important que tanquem bé les coques, ja que si no, la crema pot sortir un cop al forn.
Enfornar a 200º durant 15-20'.
Un cop siguin fora del forn, s'han de tractar amb molt de compte, ja que al estar fetes amb sucre normal, es poden trencar fàcilment.
Es recomana menjar-les al dia següent, que els gustos hagin quallat més.
Bon Profit!
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada