dilluns, 12 de novembre del 2012

Rotlle Suïs

Ingredients:
  • 3 ous.
  • 200 ml sucre
  • 200 gr farina.
  • 2 c.c llevat.
  • 50 ml llet.
  • Melmelada de préssec.
  • Xocolata.
Batre els ous i el sucre fins a obtenir una mescla esponjosa. Mesclar la farina i el llevat. Afegir-les amb compte a la mescla d'ou sense deixar de remoure i afegir-hi la llet. Remoure bé fins a tenir una textura homogènia.
Estendre la mescla per la safata del forn anteriorment coberta de paper vegetal i enfornar a 250º durant 5' a la part baixa del forn.


Treure el bescuit de la safata, espolvorejar-hi sucre per sobre i tapar amb un drap. Donar la volta de manera que es pugui treure el paper vegetal. Estendre-hi xocolata desfeta i la melmelada de préssec. Finalment enrotllar-ho. Es recomana fer-ho ràpid, ja que és més fàcil muntar-ho tot si el bescuit és encara calent.
La versió original és amb melmelada de gerds i melmelada de maduixa, però aquesta versió també està molt bona i la massa té gust de melindro.



Bon Profit!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada