- 3 ous.
- 200 ml sucre
- 200 gr farina.
- 2 c.c llevat.
- 50 ml llet.
- Melmelada de préssec.
- Xocolata.
Batre els ous i el sucre fins a obtenir una mescla esponjosa. Mesclar la farina i el llevat. Afegir-les amb compte a la mescla d'ou sense deixar de remoure i afegir-hi la llet. Remoure bé fins a tenir una textura homogènia.
Estendre la mescla per la safata del forn anteriorment coberta de paper vegetal i enfornar a 250º durant 5' a la part baixa del forn.
Treure el bescuit de la safata, espolvorejar-hi sucre per sobre i tapar amb un drap. Donar la volta de manera que es pugui treure el paper vegetal. Estendre-hi xocolata desfeta i la melmelada de préssec. Finalment enrotllar-ho. Es recomana fer-ho ràpid, ja que és més fàcil muntar-ho tot si el bescuit és encara calent.
La versió original és amb melmelada de gerds i melmelada de maduixa, però aquesta versió també està molt bona i la massa té gust de melindro.
Bon Profit!
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada