- 2 ous.
- 175gr sucre.
- 25gr mantega.
- 175gr farina.
- 200gr mascarpone.
- 1 llimona.
- 2cc sucre.
- 50gr de xocolata.
Al mascarpone, que ha 'estar a temperatura ambient, agergar-li el suc d'una llimona i les dues cullerades de sucre. Mesclar-ho tot bé, i deixar reposar a la nevera 20'.
Quan el bescuit ja sigui fred, tallar-ho de la mida desitjada, per poder fer el pastís de capes. El meu ha sortit de mida petita, per unes 4 persones aproximadament. Cobrir una capa de bescuit amb xocolata prèviament desfeta i exendre-hi la meitat del mascarpone, al qual hi haurem afegit les dues cullerades de sucre i el suc de la llimona, posar una altra capa de bescuit i repetir la operació.
Abans de servir, hauria d'haver passat un dia sencer al congelador. Recomano tamissar-hi cacau per sobre, per donar-li més intensitat.
Una recepta molt refrescant ara que comença la calor.
Bon profit!
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada