diumenge, 13 de maig del 2012

Pastís gelat amb mascarpone a la llimona y xocolata

Ingredients:
  • 2 ous.
  • 175gr sucre.
  • 25gr mantega.
  • 175gr farina.
  • 200gr mascarpone.
  • 1 llimona.
  • 2cc sucre.
  • 50gr de xocolata.
Batre els ous, desfer la mantega i mesclar-ho tot molt bé. Agregar el sucre i la farina tamissats, a poc a poc, sense deixar de mesclar. Afegir-hi una mica de pell de llimona ratllada, i enfornar a 200º uns 15'.
Al mascarpone, que ha 'estar a temperatura ambient, agergar-li el suc d'una llimona i les dues cullerades de sucre. Mesclar-ho tot bé, i deixar reposar a la nevera 20'.


Quan el bescuit ja sigui fred, tallar-ho de la mida desitjada, per poder fer el pastís de capes. El meu ha sortit de mida petita, per unes 4 persones aproximadament. Cobrir una capa de bescuit amb xocolata prèviament desfeta i exendre-hi la meitat del mascarpone, al qual hi haurem afegit les dues cullerades de sucre i el suc de la llimona, posar una altra capa de bescuit i repetir la operació.
Abans de servir, hauria d'haver passat un dia sencer al congelador. Recomano tamissar-hi cacau per sobre, per donar-li més intensitat.


Una recepta molt refrescant ara que comença la calor.
Bon profit!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada