dijous, 10 de maig del 2012

Panets de llet amb xocolata

Ingredients:
  • 250gr de farina de força.
  • 1 sobre de llevat liofilitzat.
  • 60ml d'aigua.
  • 110ml de llet.
  • 3 c.s. sucre.
  • 5 c.s. gotes de xocolata.
Es mescla l'aigua i la llet amb el llevat. És molt important que els líquids no estiguin ni freds ni calents, han d'estar a temperatura ambient. Remoure bé i afegir-hi el sucre.
Abocar els líquids i les gotes de xocolata i amassar fins a obtenir un resultat manejable. Deixar la massa a un bol i cobrir-lo amb paper film, la humitat ajudarà a que la massa llevi abans. Reposar la massa una hora (a l'estiu, una mica menys), fins que dobli el seu tamany.


Dividir la massa per a fer els panets (amb aquesta quantitat, jo n'he fet sis de tamany mig). Disposar les boles a la safata del forn, cobrir amb un tovalló i deixar reposar una hora més.
Enfornar durant 15' a 200º.


Bon profit!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada