dissabte, 10 de desembre del 2011

Brownie de Xocolata

Ingredients:
  • 150gr xocolata.
  • 75gr farina.
  • 75gr mantega.
  • 150gr sucre.
  • 2 ous.
  • 2cc aigua.
  • Sucre Vainillat.
Preescalfar el forn a 200º.
Posar la mantega en una olla, i a foc molt lent, deixar que es desfaci, juntament amb les dues cullarades d'aigua.
Afegir la xocolata, que s'ha tallat abans, i no deixar de mesclar. Un cop la mescla sigui homogènia, agregar els ous d'un en un.
Incorporar la farina, el sucre i el sucre vainillat, lentament, i sense que quedin grumolls.
Fornejar a 150º durant 45' amb foc a dalt i a baix.



La recepta original porta nous picades. També s'hi poden posar avellanes.
Si ho volem, podem afegir una cullerada molt petita de llevat, perque no quedi tan dens, però jo no en poso.
Es serveix calent amb alguna cosa freda: gelat, nata...

Bon profit!

1 comentaris:

Jo ha dit...

ESTAVA MOLT BO!

Publica un comentari a l'entrada